Workshops

Å lære gjennom å delta, er den aller beste garantien for at læring virkelig skal finne sted! Spillopperiet AS har derfor spesialisert seg på å skreddersy aktive læringsarenaer tilpasset den enkelte organisasjon og det enkelte tema. Her er det ikke "one size - fits all" tenking, men det motsatte. Spillopperiet AS er overbevist om at utvikling skjer like utenfor komfortsonen, og må derfor tilpasses hver enkelt deltaker og situasjon.

 

Aktuelle tema for workshops:

 

  • Å bli et vinnerlag - hvem er vi og hva vil vi?  (samarbeid)

  • Å snakke sammen - hva er det du sier?  (kommunikasjon)

  • Å være uenig - men likevel venner...  (konflikthåndtering)

  • Å gjøre det rette (etikk)

  • Å ha det godt (arbeidsglede) 

  • Å være i utvikling (Kompetansefremming)

gb.jpg

Tusen takk for en flott dag. Måten du loset og ledet oss gjennom denne dagen var strålende. Gjengen min var så fornøyd. De var fornøyd med planleggingen, gjennomføringen og ikke minst resultatet. Dagen var som vi hadde bestilt. Vi fikk snakket sammen, løst oppgaver sammen og folk identifiserte seg som Akutt A.

 

Jeg som leder var imponert over hva vi fikk gjort i løpet av denne dagen med å styrke arbeidsmiljøet og samholdet i en travel hverdag. Folk var nysgjerrig, det var mye humor og øvelsene var nyttige for oss i det videre faglige og miljøterapeutiske arbeidet.

 

Anbefaler en dag med deg på det varmeste for alle som har behov for en dag sammen!😊

 

Turid Nordvik 

Seksjonsleder; Akutt A, Blakstad sykehus, Vestre Viken HF

IMG_1341.jpg
IMG_1263.jpeg